Редактор: e-mail: Кадър БНТТова, което направиха лидерите на тези партии, които се

...
Редактор: e-mail: Кадър БНТТова, което направиха лидерите на тези партии, които се
Коментари Харесай

Юлиан Ангелов, ВМРО: Хора от ГЕРБ и БСП бойкотират много добри идеи в парламента заради личното си его

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Българска национална телевизия

Това, което направиха водачите на тези партии, които се сплотиха в коалиция " Български Патриоти ", мога да прикани всички останали политически партии да създадат това. Защото в ГЕРБ и Българска социалистическа партия са хора, които от години се занимават с политика, и които поради персоналното си его, виждаме от време в точния момент се бойкотират доста положителни хрумвания, в това число и в българския парламент, единствено и единствено някой да наложи своето виждане или да не разреши на някой различен водач да му открадне концепцията, или нещо сходно, което за нас е безумно.

Това съобщи организационният секретар на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов в " Още от деня " по Българска национална телевизия.

За нас е значимо в действителност да се направи по този начин, че всички български политически партии оттук насетне, изключвам етническите партии като Движение за права и свободи, да намерят общ език и да създадат по този начин, че България да има едно работещо държавно управление. Без значение дали ще е експертно, програмно, съдружно или каквото и да е друго, което да взема решение проблемите на хората, свързани със здравната и икономическата рецесия в България, и ще може да им оказва помощ, добави Юлиян Ангелов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР